Spec Gastro

Wybór lokalu, projekt technologii gastronomii oraz sali konsumpcyjnej to jedne z pierwszych elementów które przychodzą nam do głowy decydując się na otwarcie lokalu gastronomicznego . Nasza firma od wielu lat skrupulatnie i fachowo pomaga swoim klientom w doborze odpowiedniego lokalu szytego na miarę oczekiwań inwestora. Przygotowywane projekty cechują się indywidualnym podejściem do charakteru produkcji, możliwości finansowych oraz innych czynników założonych podczas panowania inwestycji. Nasze biuro projektowe dba o idealne rozplanowanie rozmieszczenia układu funkcyjnego, pozwalając na ergonomiczne i optymalne wykorzystanie przestrzeni kuchennej. Projekt technologiczny lokalu gastronomicznego wykonujemy zarówno od podstaw dla nowych inwestycji, jak i dla istniejących lokali, by je odpowiednio dostosować do oczekiwań oraz wytycznych klienta. Zakres opracowania projektowego zawiera poniższe informacje: 

– Określenie przeznaczenia lokalu, w tym decyzja
dot. potraw / pro duktów będących przedmiotem produkcji i sprzedaży
– Obliczenie powierzchni pomieszczeń i rodzaju niezbędnego
wyposażenia wra z z jego funkcjonalnym rozmieszczeniem,
– Stworzenie wytycznych instalacyjnych: elektrycznych
oraz wodno- kanalizacyjnych
– Wykonanie projektu lokalu/ zakładu
(rysunek techniczny wraz z legendą)
– Opis technologiczny do projektu
– Opiniowanie projektu u rzeczoznawcy

PROJEKTY
TECHNOLOGICZNE

W celu zlecenia prac serwisowych proszę o wypełnienie zgłoszenia serwisowego lub kontaktu telefonicznego 
666-997-575

ZGŁOSZENIE SERWISOWE 

Koło-serwis

Nasza Firma świadczy kompleksowe usługi w zakresie dostawy, montażu oraz serwisu profesjonalnych urządzeń gastronomicznych.

Nasze doświadczenie zdobywamy od początku 2000 r. i do tej pory udało nam się z powodzeniem zrealizować setki obiektów. Naszym celem jest jak najlepsza współpraca z producentami, zarówno w kraju jak i za granicą, ciągle szkoląc i rozwijając możliwości personelu.

Wiemy, że sukcesywny rozwój naszego przedsiębiorstwa zawdzięczamy skutecznemu zarządzaniu zgranemu zespołowi ludzi. Staramy się sprostać potrzebom rynku organizując pokazy i szkolenia, pokazując jak w optymalny sposób wykorzystać najnowsze technologie na zapleczu kuchennym.

Zapraszamy do współpracy restauracje, hotele, stołówki, kawiarnie, puby i bary, pizzerie. Jesteśmy prężnie rozwijającym się przedsiębiorstwem, którego głównym atutem jest elastyczność, a co za tym idzie kompleksowa obsługa klientów. Stale rosnąca liczba dostawców oraz odbiorców przyczynia się do szybkiego i sukcesywnego rozwoju firmy.

Prowadzimy sprzedaż i dystrybucję na terenie całego kraju. Naszym klientom oferujemy bardzo dobre warunki współpracy, atrakcyjne ceny oraz profesjonalną pomoc w zakresie doboru urządzeń i projektowania. Świadczymy ponadto usługi serwisowe urządzeń. 

RESTAURACJE I HOTELE

Restauracja CALVADOS Katowice

kompleksowa dostawa zaplecza kuchennego wraz z montażem

Restauracja GOŚCINIEC Bytomski

kompleksowa dostawa zaplecza kuchennego oraz windy towarowej
wraz z montażem 

Restauracja DO PIECA Katowice

dostaw i montaż technologi kuchni wraz z szkoleniem personelu

Restauracja Hotel DESPERADO Bytom

dostawa i montaż technologi kuchni wraz z szkoleniem personelu

Restauracja American Steak House Żory

dostaw i montaż technologi kuchni wraz z szkoleniem personelu

Pizzeria Monte Carlo Siemianowice Śl.

kompleksowa dostawa urządzeń gastronomicznych

Pizzeria Nad Soliną

kompleksowa dostawa oraz montaż urządzeń gastronomicznych

Karczma Stodoła Mikołów

dostawa urządzeń gastronomicznych wraz z montażem

Hotel Giraff Kraków

wyposażenie zaplecza kuchennego wraz z montażem

Hotel Shuma Dąbrowa Górnicza

wymiana zastawy stołowej na 350 os.

Hotel Monte Carlo Piekary Śląskie

wyposażenie zaplecza kuchennego wraz z montażem 

PRZEDSZKOLA I SZKOŁY

Zespół Przedszkoli nr 1 w Zabrzu

dostawa technologi kuchni wraz z montażem i szkoleniem kulinarnym

Urząd Miasta Łodzi 2014

dostawa urządzeń gastronomicznych do placówek przedszkolnych
na terenie miasta ( 35 przedszkoli )

Urząd Miasta Łodzi 2015

dostawa urządzeń gastronomicznych do placówek przedszkolnych
oraz szkół na terenie miasta ( 41 przedszkoli oraz 12 szkół )

Przedszkole Publiczne w Szynwałdzie

dostawa urządzeń gastronomicznych do placówek przedszkolnych
oraz szkół na terenie miasta ( 41 przedszkoli oraz 12 szkół )

Gumisiowe Przedszkole Mysłowice

montaż dźwigu towarowego wraz z odbiorem UDT

Przedszkole Waldorskie w Siemianowicach Śl.

dostawa i montaż dźwigu towarowego wraz z odbiorem UDT

Słoneczkowe Przedszkole Siemianowice Śl.

dostawa i montaż technologii kuchni wraz ze szkoleniem personelu

Zespół Szkół Ekonomicznych w Koralewie

dostawa 16 stanowisk szkoleniowych oraz montaż ciągu grzewczego
wraz z piecami konwekcyjno- parowymi

Szkoła Podstawowa w Łowczowie

dostawa i montaż technologi kuchni wraz z szkoleniem personelu

Śląski Uniwersytet Medyczny

dostawa urządzeń do kuchni molekularnej wraz z ciekłym azotem

POZOSTAŁE

Uzdrowisko Busko- Zdrój

     wymiana zmywarek gastronomicznych na terenie obiektów sanatoryjnych

Europejskie Centrum OHP w Rozkoszy

dostawa urządzeń do pracowni piekarskiej oraz gastronomicznej

Kopalnia GUIDO Zabrze Szyb Luizy

dostaw 2 szt. dźwigu towarowego wraz z odbiorem UDT

Szpital specjalistyczny nr 2 w Bytomiu

dostawa oraz montaż zaplecza kuchennego wraz z wykonaniem
instalacji przyłączeniowych

Klinika Okulistyczna w Katowicach

kompleksowa dostawa technologi kuchni wraz z montażem

Miasto Bydgoszcz

            kompleksowa dostawa zaplecza kuchennego do stołówki pracowniczej

Świetlica Wiejska w Kamieńcu Wrocławskim

wyposażenie zaplecza gastronomicznego wraz z montażem oraz szkoleniem personelu

Apartamenty Katowice INFOPOL Bytom

dostawa oraz montaż urządzeń gastronomicznych
oraz bufetów śniadaniowych

Kontakt

SPEC GASTRO Przemysław Bączkiewicz
tel. +48 666-997-575, e-mail: biuro@specgastro.pl
NIP: 643-170-49-44, REGON: 243091661
42-622 Świerklaniec, ul. Wiosenna 127

SPEC GASTRO (Biuro handlowe)
41-103 Siemianowice Śląskie pl.11-go Listopada 5/8

Dział Handlowy i Serwis      tel. +48 666-997-575
Dział Projektowy                     tel. +48 530-740-094
Dział HACCP                              tel. +48 663-072-715

NASZA LOKALIZACJA NA MAPIE:

Masz Pytania ? Szukasz Pomocy ?
Zadzwoń lub napisz do nas

FORMULARZ KONTAKTOWY