Wybór lokalu, projekt technologii gastronomii oraz sali konsumpcyjnej to jedne z pierwszych elementów które przychodzą nam do głowy decydując się na otwarcie lokalu gastronomicznego . Nasza firma od wielu lat skrupulatnie i fachowo pomaga swoim klientom w doborze odpowiedniego lokalu szytego na miarę oczekiwań inwestora. Przygotowywane projekty cechują się indywidualnym podejściem do charakteru produkcji, możliwości finansowych oraz innych czynników założonych podczas panowania inwestycji. Nasze biuro projektowe dba o idealne rozplanowanie rozmieszczenia układu funkcyjnego, pozwalając na ergonomiczne i optymalne wykorzystanie przestrzeni kuchennej. Projekt technologiczny lokalu gastronomicznego wykonujemy zarówno od podstaw dla nowych inwestycji, jak i dla istniejących lokali, by je odpowiednio dostosować do oczekiwań oraz wytycznych klienta. Zakres opracowania projektowego zawiera poniższe informacje:
– Określenie przeznaczenia lokalu, w tym decyzja
dot. potraw / pro duktów będących przedmiotem produkcji i sprzedaży
– Obliczenie powierzchni pomieszczeń i rodzaju niezbędnego
wyposażenia wra z z jego funkcjonalnym rozmieszczeniem,
– Stworzenie wytycznych instalacyjnych: elektrycznych
oraz wodno- kanalizacyjnych
– Wykonanie projektu lokalu/ zakładu
(rysunek techniczny wraz z legendą)
– Opis technologiczny do projektu
– Opiniowanie projektu u rzeczoznawcy
666-997-575
ZGŁOSZENIE SERWISOWE
Nasza Firma świadczy kompleksowe usługi w zakresie dostawy, montażu oraz serwisu profesjonalnych urządzeń gastronomicznych.
Nasze doświadczenie zdobywamy od początku 2000 r. i do tej pory udało nam się z powodzeniem zrealizować setki obiektów. Naszym celem jest jak najlepsza współpraca z producentami, zarówno w kraju jak i za granicą, ciągle szkoląc i rozwijając możliwości personelu.
Wiemy, że sukcesywny rozwój naszego przedsiębiorstwa zawdzięczamy skutecznemu zarządzaniu zgranemu zespołowi ludzi. Staramy się sprostać potrzebom rynku organizując pokazy i szkolenia, pokazując jak w optymalny sposób wykorzystać najnowsze technologie na zapleczu kuchennym.
Zapraszamy do współpracy restauracje, hotele, stołówki, kawiarnie, puby i bary, pizzerie. Jesteśmy prężnie rozwijającym się przedsiębiorstwem, którego głównym atutem jest elastyczność, a co za tym idzie kompleksowa obsługa klientów. Stale rosnąca liczba dostawców oraz odbiorców przyczynia się do szybkiego i sukcesywnego rozwoju firmy.
Prowadzimy sprzedaż i dystrybucję na terenie całego kraju. Naszym klientom oferujemy bardzo dobre warunki współpracy, atrakcyjne ceny oraz profesjonalną pomoc w zakresie doboru urządzeń i projektowania. Świadczymy ponadto usługi serwisowe urządzeń.
RESTAURACJE I HOTELE
kompleksowa dostawa zaplecza kuchennego wraz z montażem
Restauracja GOŚCINIEC Bytomski
kompleksowa dostawa zaplecza kuchennego oraz windy towarowej
wraz z montażem
Restauracja DO PIECA Katowice
dostaw i montaż technologi kuchni wraz z szkoleniem personelu
Restauracja Hotel DESPERADO Bytom
dostawa i montaż technologi kuchni wraz z szkoleniem personelu
Restauracja American Steak House Żory
dostaw i montaż technologi kuchni wraz z szkoleniem personelu
Pizzeria Monte Carlo Siemianowice Śl.
kompleksowa dostawa urządzeń gastronomicznych
Pizzeria Nad Soliną
kompleksowa dostawa oraz montaż urządzeń gastronomicznych
Karczma Stodoła Mikołów
dostawa urządzeń gastronomicznych wraz z montażem
Hotel Giraff Kraków
wyposażenie zaplecza kuchennego wraz z montażem
Hotel Shuma Dąbrowa Górnicza
wymiana zastawy stołowej na 350 os.
Hotel Monte Carlo Piekary Śląskie
wyposażenie zaplecza kuchennego wraz z montażem
PRZEDSZKOLA I SZKOŁY
Zespół Przedszkoli nr 1 w Zabrzu
dostawa technologi kuchni wraz z montażem i szkoleniem kulinarnym
Urząd Miasta Łodzi 2014
dostawa urządzeń gastronomicznych do placówek przedszkolnych
na terenie miasta ( 35 przedszkoli )
Urząd Miasta Łodzi 2015
dostawa urządzeń gastronomicznych do placówek przedszkolnych
oraz szkół na terenie miasta ( 41 przedszkoli oraz 12 szkół )
Przedszkole Publiczne w Szynwałdzie
dostawa urządzeń gastronomicznych do placówek przedszkolnych
oraz szkół na terenie miasta ( 41 przedszkoli oraz 12 szkół )
Gumisiowe Przedszkole Mysłowice
montaż dźwigu towarowego wraz z odbiorem UDT
Przedszkole Waldorskie w Siemianowicach Śl.
dostawa i montaż dźwigu towarowego wraz z odbiorem UDT
Słoneczkowe Przedszkole Siemianowice Śl.
dostawa i montaż technologii kuchni wraz ze szkoleniem personelu
Zespół Szkół Ekonomicznych w Koralewie
dostawa 16 stanowisk szkoleniowych oraz montaż ciągu grzewczego
wraz z piecami konwekcyjno- parowymi
Szkoła Podstawowa w Łowczowie
dostawa i montaż technologi kuchni wraz z szkoleniem personelu
Śląski Uniwersytet Medyczny
dostawa urządzeń do kuchni molekularnej wraz z ciekłym azotem
POZOSTAŁE
Uzdrowisko Busko- Zdrój
wymiana zmywarek gastronomicznych na terenie obiektów sanatoryjnych
Europejskie Centrum OHP w Rozkoszy
dostawa urządzeń do pracowni piekarskiej oraz gastronomicznej
Kopalnia GUIDO Zabrze Szyb Luizy
dostaw 2 szt. dźwigu towarowego wraz z odbiorem UDT
Szpital specjalistyczny nr 2 w Bytomiu
dostawa oraz montaż zaplecza kuchennego wraz z wykonaniem
instalacji przyłączeniowych
Klinika Okulistyczna w Katowicach
kompleksowa dostawa technologi kuchni wraz z montażem
Miasto Bydgoszcz
kompleksowa dostawa zaplecza kuchennego do stołówki pracowniczej
Świetlica Wiejska w Kamieńcu Wrocławskim
wyposażenie zaplecza gastronomicznego wraz z montażem oraz szkoleniem personelu
Apartamenty Katowice INFOPOL Bytom
dostawa oraz montaż urządzeń gastronomicznych
oraz bufetów śniadaniowych
Kontakt
SPEC GASTRO Przemysław Bączkiewicz
tel. +48 666-997-575, e-mail: biuro@specgastro.pl
NIP: 643-170-49-44, REGON: 243091661
42-622 Świerklaniec, ul. Wiosenna 127
SPEC GASTRO (Biuro handlowe)
41-103 Siemianowice Śląskie pl.11-go Listopada 5/8
Dział Handlowy i Serwis tel. +48 666-997-575
Dział Projektowy tel. +48 530-740-094
Dział HACCP tel. +48 663-072-715
NASZA LOKALIZACJA NA MAPIE:
Masz Pytania ? Szukasz Pomocy ?
Zadzwoń lub napisz do nas
FORMULARZ KONTAKTOWY